Články

Média

Článek v časopise Profit

Časopis Profit v čísle 04/15 uveřejnil velký článek o naší společnosti. Článek opět o trochu více poodkrývá pozadí našich začátků a nechybí zde (již tradičně) pozitivní zmínka o JIC. Prostor dostala i technologie počítačového vidění jako nepostradatelný nástroj pro moderní výrobní společnost.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Získali jsme dotaci z Bruselu na biometrické rozpoznávání chůze

Naše firma Kinalisoft uspěla jako zatím jediný zástupce Česka při rozdělování peněz Evropskou komisí v rámci programu SME Instrument (Horizont 2020).

dozvědět se více
Ocenění

Jsme jediní v České republice!

Naše společnost uspěla jako jediná v České republice v rámci evropského dotačního programu SME Instruments HORIZONT 2020, který je určen výhradně na podporu inovací. Náš projekt je zaměřen na aplikaci počítačového vidění v biometrií, když se snažíme zavést nové postupy v kriminalistice a v rámci zvyšování bezpečnosti.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 662784.

dozvědět se více
Blog

Kupujete české výrobky?

V Kinalisoftu jsme hrdí na to, že jsme česká firma. České firmy se v oblasti informačních a jiných technologií prosazují stále více, stačí zmínit například AVG nebo Avast. Jejich začátky byly skromné, dnes jde doslova o globální hráče.

dozvědět se více
Blog

Někdo nemá nic, Jižní Morava má JIC

Jsme relativně mladá firma. A jako takoví oceníme každou dobrou radu. Zvláště když podnikáme v tak turbulentním oboru, jako jsou informační technologie. Jednoho dne se nám ozvalo JIC. Ten den se pro Kinalisoft ukázal jako jeden z těch pověstných dnů s velkým D.

dozvědět se více
Média

Článek v časopise ELEKTRO

V časopise ELEKTRO 06/14 byl uveřejněn článek na téma "Výhody počítačového vidění nejsou zatím plně využívány". Článek je součástí širší série článků na téma Počítačové vidění, která vzniká v rámci naší pravidelné publikační činnosti.

dozvědět se více
Blog

Počítačové vidění pomáhá elektrotechnickým firmám

Počítačové vidění je moderní technologie, která může pomoci elektrotechnickým firmám i společnostem z jiných oborů zjednodušit a zrychlit procesy, snížit náklady a zvýšit spolehlivost produkce.

dozvědět se více
Média

Článek v časopise Konstrukce

V časopise Konstrukce 02/14 byla uveřejněna naše úvaha na téma "Jak může technologie počítačového vidění pomoci českému strojírenství uspět v konkurenčním světě". Článek je součástí širší série článků na téma Počítačové vidění, která vzniká v rámci naší pravidelné publikační činnosti.

dozvědět se více
Produktové novinky

Počítačové vidění a strojírenství: ideální symbióza

Počítačové vidění přináší (nejen) strojírenským firmám řadu výhod...

dozvědět se více
1 3 5 6 7 8 9

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.