Články

Blog

Jak zlepšit kontrolu kvality a měření dřeva – příklady z praxe

Každý nevyhovující kus, který se dostane do rukou zákazníka, představuje potenciální problém. Řešení reklamací nebo poškození reputace nejsou samozřejmě ničím příjemným. Platí to ve všech odvětvích a dřevovýroba není výjimkou. 

dozvědět se více
Firemní aktuality

Naše firemní hodnoty

Proces tvoření hodnot byl v KINALI dlouhodobou záležitostí. Všechny týmy se k nim vyjádřily, a právě tato fáze trvala déle, protože dokonale definovat něco, co v sobě máme jako fluktuující pocit, je náročné.

KINALI týmy se spojily a z diskusí a konečného hlasování vyplynuly firemní hodnoty, které v KINALI považujeme za zásadní.

dozvědět se více
Firemní aktuality

KINALI a akademické vztahy

V Kinali mají akademické a jiné studentské vztahy své pevné místo. Vychází to z toho, že oba zakladatelé Kinali vybudovali firmu díky tomu, že se poznali při studiu na FIT VUT Brno, a tak je to proste přirozená součást mentálního nastavení firmy.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Vánoce v KINALI

To, že jsou naši zaměstnanci srdcaři, co se týče práce, jsme zmiňovali docela často. Tato vlastnost se ale netýká jen práce.

dozvědět se více
Výstavy a veletrhy

Test-it-off na veletrhu Productronica 2023

Přijďte nás navštívit na letošní veletrh Productronica v Mnichově. Naše řešení Test-it-off pro automatizované off-the-line testování DPS si budete moci prohlédnout v pavilonu A1 (stánek 222 - Unites/Kinali) v termínu 14.-17.11.2023.

dozvědět se více
Blog

Rychlá a přesná optická kontrola kvality dřeva díky umělé inteligenci

Každý kus dřeva je jedinečný, což pro optickou kontrolu kvality představuje výzvu. Neexistuje totiž univerzální referenční vzorek pro porovnání s kontrolovanými výrobky. Při využití umělé inteligence však lze efektivně zvládnout množství kombinací odstínů a odchylek. Kombinace AI s prvotřídními průmyslovými kamerami dokáže odhalit i ty nejmenší vady, které by lidské oko jinak snadno přehlédlo. A ve zlomku sekundy.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Mycronic rozšířil spolupráci s KINALI. Software pro high-tech projekty bude vznikat v Brně

Švédská technologická korporace Mycronic posiluje spolupráci s firmou KINALI. Ta se bude nově podílet na vývoji softwaru pro divizi high-tech projektů. Právě v ní vznikají stroje, které na své úrovni nedokáže vyrobit nikdo jiný.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Bramboromat z dílny KINALI: Vývoj HW i SW pod jednou střechou

I zemědělská družstva hledají nové inovativní způsoby, jak své produkty dostat přímo ke spotřebitelům a obejít běžný dodavatelský řetězec. Je to logické. Tento krok umožňuje snížit cenu ovoce a zeleniny pro spotřebitele a zvýšit zisk producenta místo toho, aby se ztrácel ve velko a maloobchodě. Jednomu takovému projektu jsme pomáhali na svět v podobě „bramboromatů“.

dozvědět se více
Ocenění

Získali jsme cenu Vizionář 2022 za řešení Test-it-off

Společně s naším partnerem VUT Brno jsme byli sdružením CzechInno nominováni na udělení ceny Vizionář 2022. Ve spolupráci s brněnským VUT vznikl náš kontrolor kvality budoucnosti – řešení Test-it-off.

dozvědět se více
1 2 3 4 5 7 9

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.