Články

Případové studie

Využití AUBO i5 k obsluze CNC (případová studie)

Stali jsme se subdodavatelem předního českého dodavatele CNC strojů, firmy ADATE, když jsme pro společnost Delong Instruments navrhli robotické pracoviště pro obsluhu nového CNC právě od ADATE. Součástí robotického pracoviště je AUBO i5

dozvědět se více
Blog

Jak zlepšit kontrolu kvality a měření dřeva – příklady z praxe

Každý nevyhovující kus, který se dostane do rukou zákazníka, představuje potenciální problém. Řešení reklamací nebo poškození reputace nejsou samozřejmě ničím příjemným. Platí to ve všech odvětvích a dřevovýroba není výjimkou. 

dozvědět se více
Firemní aktuality

Naše firemní hodnoty

Proces tvoření hodnot byl v KINALI dlouhodobou záležitostí. Všechny týmy se k nim vyjádřily, a právě tato fáze trvala déle, protože dokonale definovat něco, co v sobě máme jako fluktuující pocit, je náročné.

KINALI týmy se spojily a z diskusí a konečného hlasování vyplynuly firemní hodnoty, které v KINALI považujeme za zásadní.

dozvědět se více
Firemní aktuality

KINALI a akademické vztahy

V Kinali mají akademické a jiné studentské vztahy své pevné místo. Vychází to z toho, že oba zakladatelé Kinali vybudovali firmu díky tomu, že se poznali při studiu na FIT VUT Brno, a tak je to proste přirozená součást mentálního nastavení firmy.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Vánoce v KINALI

To, že jsou naši zaměstnanci srdcaři, co se týče práce, jsme zmiňovali docela často. Tato vlastnost se ale netýká jen práce.

dozvědět se více
Výstavy a veletrhy

Test-it-off na veletrhu Productronica 2023

Přijďte nás navštívit na letošní veletrh Productronica v Mnichově. Naše řešení Test-it-off pro automatizované off-the-line testování DPS si budete moci prohlédnout v pavilonu A1 (stánek 222 - Unites/Kinali) v termínu 14.-17.11.2023.

dozvědět se více
Blog

Rychlá a přesná optická kontrola kvality dřeva díky umělé inteligenci

Každý kus dřeva je jedinečný, což pro optickou kontrolu kvality představuje výzvu. Neexistuje totiž univerzální referenční vzorek pro porovnání s kontrolovanými výrobky. Při využití umělé inteligence však lze efektivně zvládnout množství kombinací odstínů a odchylek. Kombinace AI s prvotřídními průmyslovými kamerami dokáže odhalit i ty nejmenší vady, které by lidské oko jinak snadno přehlédlo. A ve zlomku sekundy.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Mycronic rozšířil spolupráci s KINALI. Software pro high-tech projekty bude vznikat v Brně

Švédská technologická korporace Mycronic posiluje spolupráci s firmou KINALI. Ta se bude nově podílet na vývoji softwaru pro divizi high-tech projektů. Právě v ní vznikají stroje, které na své úrovni nedokáže vyrobit nikdo jiný.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Bramboromat z dílny KINALI: Vývoj HW i SW pod jednou střechou

I zemědělská družstva hledají nové inovativní způsoby, jak své produkty dostat přímo ke spotřebitelům a obejít běžný dodavatelský řetězec. Je to logické. Tento krok umožňuje snížit cenu ovoce a zeleniny pro spotřebitele a zvýšit zisk producenta místo toho, aby se ztrácel ve velko a maloobchodě. Jednomu takovému projektu jsme pomáhali na svět v podobě „bramboromatů“.

dozvědět se více
1 2 3 4 6 8 10

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.