Články

Média

Nový článek na ElektroPrumysl.cz

Specializovaný online magazín zaměřený na informace ze světa průmyslu a elektrotechniky zaujal náš produkt Test-it-off a jeho aplikace na automatizaci testování desek plošných spojů.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Proč pracovat v KINALI?

Nahlédněte společně s naší kolegyní Nikol pod pokličku života v KINALI. Dozvíte se více o naši kultuře, způsobu práce i hodnotách.

dozvědět se více
Produktové novinky

Automatizujte kontrolu výrobků pomocí robotického systému Test-it-off

Manuální kontrola výrobků zpravidla neumožňuje testování celé produkce. Navíc do výrobního procesu vnáší riziko chyby způsobené lidským faktorem. Řešení představuje automatická kontrola kvality zajišťovaná robotickými systémy, které otestují celé šarže bez přímé asistence kontrolora. Po třech letech vývoje ve spolupráci s Fakultou informačních technologií VUT Brno jsme představili autonomní systém Test-it-off, který se o automatickou kontrolu postará.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Špičková věda v #brnoregion

Špičková věda se v #brnoregion dělala vždy. Od teď jí ale bude o pěknou porci víc. Právě jsme se domluvili na spolupráci s předním světovým výrobcem elektronových spektroskopů a dalších vědeckých přístrojů.

dozvědět se více
Výstavy a veletrhy

Vystoupení KINALI na online webináři INTEMACu

Po krátkém čase jsme mohli opět vystoupit online. Tentokrát jsme byli pozváni na webinář pořádaný centrem INTEMAC, abychom pohovořili na téma ZLEPŠOVÁNÍ KONTROLY KVALITY DÍKY DIGITÁLNÍM NÁSTROJŮM.

dozvědět se více
Výstavy a veletrhy

Test-it-off na konferenci ROBOTY 2021

Konference ROBOTY 2021 je za námi. My na ní představili náš revoluční systém pro automatizaci inspekce kvality ve výrobě. Představili jsme Test-it-off!

dozvědět se více
Produktové novinky

Jsme partnery značky OnRobot

Kolaborativní nástroje OnRobot přinášejí nové možnosti v oblasti stavby kolaborativních a flexibilních robotických pracovišť. Naše řešení tak budou moci být zase o něco inteligentnější a samostatnější. Paráda!

dozvědět se více
Média

Nový článek na startupjobs.cz

Zajímavé technologie, zajímavé projekty a neustálé rozšiřování vývojových týmů. Pracovní portál startupjobs.cz si všiml KINALI a rozhodl se o našem podnikání a vidění světa napsat článek.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Přidej se k nám!

Naše společnost se neustále rozvíjí a s tím roste i množství zakázek a závazků, které musíme plnit. 

dozvědět se více
1 2 3 4 5 6 7 8 10

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.