Články

Testování DPS obvodů a možnosti jeho automatizace

Výrobci desek plošných spojů musí počítat s rizikem chyby či závady. Proto využívají různé metody kontroly kvality DPS, díky kterým odhalí problém včas. Do popředí se přitom dostává automatizace, se kterou je proces testování rychlý, přesný a nezávislý na přítomnosti zaměstnanců.

dozvědět se více
Firemní aktuality

Výprodej DEMO kobotů AUBO

Využijte aktuálních akčních cen k pořízení oranžového kolaborativního parťáka AUBO za hubičku!

dozvědět se více
Blog

Zveme vás na INTEMAC Inspiration Day

Rádi bychom vás pozvali na INTEMAC Inspiration Day, akci plnou technologií pro průmysl 21. století, kterou pořádá náš partner, Výzkumné a inovační centrum INTEMAC.

Akce se koná 15.11.2022 od 9:00 do 15:00 přímo v INTEMACu (Blanenská 1288/27, 664 34 Kuřim).

dozvědět se více
Blog

Traceabilita v průmyslu 4.0 – získejte dokonalý přehled o průběhu výroby

Úspěch výrobních společností spočívá v eliminaci nedostatků při procesu výroby. Riziko chyby ze strany obsluhy nebo zařízení je však všudypřítomné, a tak před ním nelze zavírat oči. K odhalení problému navíc často dochází se zpožděním. Bez systému zpětné dohledatelnosti (traceability) je odhalení vadného kusu či konkrétní příčiny obtížné a vytrácí se prostor pro zvyšování efektivity. I proto je traceabilita důležitou součástí konceptu průmyslu 4.0.

dozvědět se více
Blog

Hunter Douglas rozšiřuje počet pomocníků od Kinali

Už je tomu několik let, co si od nás společnost Hunter Douglas objednala první stroj na měření délky profilů stínící techniky. S růstem společnosti a její produkce roste i potřeba zvládat kontrolu více a více kovových profilů. Proto se na nás klient na konci roku 2021 znovu obrátil s požadavkem na návrh dalšího jednoúčelového stroje, a to dokonce s vyšší kapacitou než u stroje předchozího. 

dozvědět se více
Blog

INTEMAC otevřel v Kuřimi experimentální prostor pro průmysl 4.0 a Kinali bylo u toho

Výzkumné a inovační centrum INTEMAC spadající pod Jihomoravské inovační centrum otevřelo 1. června v Kuřimi nedaleko Brna testovací prostor pro průmysl 4.0., takzvaný testbed.

dozvědět se více
Blog

S řešením Test-it-off jsme zaujali na veletrzích INDUSTRY DAYS i AMPER

Technicky zaměřené veletrhy přináší návštěvníkům i vystavovatelům možnost seznámit se s trendy napříč obory, utužit vztahy s partnery a získat cenné kontakty. I z těchto důvodů se KINALI pravidelně účastní významných veletrhů, a to nejen u nás, ale i v zahraničí. Přinášíme vám pár postřehů z proběhlých veletrhů INDUSTRY DAYS v Budapešti a AMPER v Brně, na kterých jsme nesměli chybět.

dozvědět se více
Blog

Zveme vás na mezinárodní veletrh AMPER 2022 do našeho rodného Brna!

Rádi bychom vás pozvali na mezinárodní veletrh elektrotechniky, energetiky a automatizace – AMPER, konaný ve dnech 17. – 20.5.2022 na brněnském výstavišti.

dozvědět se více
Blog

Zveme vás na mezinárodní veletrh MACH-TECH AND INDUSTRY DAYS 2022

Rádi bychom vás pozvali na mezinárodní veletrh MACH-TECH AND INDUSTRY DAYS 2022. Koná se ve dnech 10.5. – 13.5. v maďarské Budapešti. Je netypický tím, že v sobě zahrnuje hned tři jiné veletrhy – MACH TECH, INDUSTRY DAYS a AUTOMOTIVE HUNGARY. Můžeme mu tak říkat „superveletrh“. :) A o čem že ty dílčí eventy jsou?

dozvědět se více
1 2 3 4 5 7 9

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.