Špičková věda v #brnoregion

Špičková věda se v #brnoregion dělala vždy. Od teď jí ale bude o pěknou porci víc. Právě jsme se domluvili na spolupráci s předním světovým výrobcem elektronových spektroskopů a dalších vědeckých přístrojů.

Přístroje ScientaOmicron využívají špičkoví vědci po celém světě pro výzkum nových materiálů v oblasti udržitelné ekonomiky, ochrany životního prostředí a kvantových technologií. Našim úkolem bude spolupracovat na tvorbě a rozvoji moderních softwarových nástrojů ScientaOmicron s cílem postupného převzetí plné kompetence za vybrané produkty.

HAXPES Lab 01.jpg

ScientaOmicron se dohodou o spolupráci zařadila mezi naše stávající portfolio zákazníků s globální působností, pro které vyvíjíme průmyslový software na míru. Rozšiřování tohoto společenství je pro nás zásadní, jelikož při vývoji a globální distribuci software musíme čelit spoustě unikátních výzev. Související projekty tak znamenají cenný zdroj zkušeností, které můžeme s radostí přenášet zpět na zákazníky v České republice.

Jste vývojáři a zaujaly vás produkty ScientaOmicron?

Přidejte se k nám a přispějte z Brna k rychlejšímu vývoji technologií, které mají bez nadsázky moc zachránit planetu! Mrkněte na naše otevřené pozice. Třeba hledáme právě vás!

Představení společnosti ScientaOmicron

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.