Zveme vás na mezinárodní veletrh MACH-TECH AND INDUSTRY DAYS 2022

Rádi bychom vás pozvali na mezinárodní veletrh MACH-TECH AND INDUSTRY DAYS 2022. Koná se ve dnech 10.5. – 13.5. v maďarské Budapešti. Je netypický tím, že v sobě zahrnuje hned tři jiné veletrhy – MACH TECH, INDUSTRY DAYS a AUTOMOTIVE HUNGARY. Můžeme mu tak říkat „superveletrh“. :) A o čem že ty dílčí eventy jsou?

MACH-TECH je největším veletrhem strojírenské a svařovací techniky v Maďarsku. Jsou na něm zastoupeny takové produktové skupiny, jako průmyslové roboty, obráběcí stroje, svařovací stroje a nářadí apod.

INDUSTRY DAYS je veletrh průmyslové a automatizační techniky. I ten vyrostl do své podoby spojením jiných menších akcí, a totiž Industria, Chemexpo a Securex.

V rámci INDUSTRY DAYS vystavujeme i my. Pokud nás navštívíte, budete si moci prohlédnout naše zbrusu nové řešení pro automatizaci FCT/ICT testování DPS nazvané Test-it-off. Najdete nás v Pavilonu A, stánek 304A3.

AUTOMOTIVE HUNGARY, jak již název napovídá, představuje prezentační prostor pro dodavatele automobilového průmyslu. Letos se koná již desátý ročník.

Letošní ročník MACH-TECH AND INDUSTRY DAYS bude oproti minulému opět „offline“. Bude však rozšířen o virtuální modul. To je jeho druhá netypická vlastnost. Lze jej tedy navštívit jak osobně, tak virtuálně.

Minulého, kvůli covid-19 čistě online, ročníku se zúčastnilo zhruba 3 000 návštěvníků. Věříme, že „živá“ akce toto číslo překoná. Budeme se těšit na společné shledání v krásné Budapešti.

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.