Jsme partnery značky OnRobot

Kolaborativní nástroje OnRobot přinášejí nové možnosti v oblasti stavby kolaborativních a flexibilních robotických pracovišť. Naše řešení tak budou moci být zase o něco inteligentnější a samostatnější. Paráda!

KINALI cíleně vyhledává partnerství se společnostmi, které na trh přináší inovativní řešení pro tvorbu inteligentních robotických systémů. Díky jejich integraci zvládnou naše pracoviště stále náročnější úkoly. Podobným partnerem se ukázala být společnost OnRobot a tak jsme se rozhodli jejich příslušenství s našimi koboty AUBO integrovat. Přínos takové spolupráce je viditelný na první pohled. Díky inteligentním snímačům může AUBO například získat skutečný hmat, pro manipulaci s perforovaným materiálem má k dispozici  technologii „gecko“, vyvinutou přímo v NASA. Jako nejdůležitější přínos ale vnímáme snadnost programování a výměny jednotlivých nástrojů OnRobot. To umožňuje stavět naše robotická pracoviště flexibilnější a především rychleji a levněji.

Svět kolaborativní techniky se vzájemným partnerstvím opět posunul o něco dál. Možností automatizace a kooperace lidí se stroji tak stále přibývá. V dnešní vypjaté době je to důležité čím dál víc...

products_together_visual_800x792.png

Na nabídku dostupného kolaborativního příslušenství pro naše koboty AUBO se můžete podívat zde.

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.