Jsme distributorem robotů AUBO v České republice

Společnost AUBO je výrobce kolaborativních robotů pro průmyslové aplikace. Klíčové parametry? Špičková kvalita, spolehlivost, moderní design a hlavně cena o 25% nižší než za podobné modely u konkurence.

AUBOlogoFPO.png

Naši společnosti se podařil opravdu husarský kousek, po dlouhém a intenzivním jednání jsme přesvědčili společnost AUBO robotics, že právě KINALI je nejlepší možný partner pro distribuci jejich robotů na českém území. A dostali jsme hned exkluzivitu…

AUBO robotics je mladý, ale dynamicky rostoucí výrobce šestiosých kolaborativních robotů. Jejich inovativní přístup a optimalizované výrobní náklady jim umožňují se kvalitativně a cenově vymezit vůči renomovaným světovým značkám a s cenou o 25% nižší se stát dostupným prostředkem pro aplikace, kde ještě nedávno byla robotizace nedostupnou metou.

KINALI je v tomto směru hrdým partnerem AUBO robotics a jsme moc rádi, že můžeme tyto kvalitní roboty zprostředkovat i místním zákazníkům.

Již v 1Q roku 2018 připravíme veškeré propagační a podpůrné materiály a pořídíme dostatek ukázkových robotů. Našim záměrem je i služba bezplatných zápůjček robotů na vyzkoušení funkčnosti a spolehlivosti přímo ve výrobních prostorech našich významných zákazníků.

Co znamená "kolaborativní" robot? To demonstruje toto video...

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.