Vánoce v KINALI

To, že jsou naši zaměstnanci srdcaři, co se týče práce, jsme zmiňovali docela často. Tato vlastnost se ale netýká jen práce.

Na našem pravidelném Strategy meetingu se velmi živě diskutovalo, komu bychom mohli letos v předvánočním čase pomoci.

Návrhů padalo bezpočet, tak jsme se rozhodli odhlasovat napřed oblast, které se chceme věnovat a pak konkrétní projekt, který chceme podpořit.

V Kinali zvítězily děti. Většina kolegů se rozhodla, že nejlepší by bylo podpořit projekt, který se týká dětí. Z pěti vybraných brněnských organizací pak v Kinali zvítězila možnost podpořit Azylový dům sv.Markéty Diecézní charity Brno. Domov sv. Markéty - azylové domy Brno pomáhá těhotným ženám a ženám s dětmi, které se ocitly v nepříznivé životní situaci spojené se ztrátou bydlení, jsou ohrožovány na zdraví a životě a nebo je ohrožena výchova a vývoj jejich dětí.

Vánoční večírek je ideální příležitost jak spojit krásnou atmosféru s pomocí ostatním. Během vánočních her jsme vybrali necelých 15 tisíc korun a Kinali částku zdvojnásobilo.

Celých třicet tisíc tedy poputuje tam, kde mohou pomoci jedněm z nejzranitelnějších.

Jsme Kinali a rádi pomáháme, tam, kde je třeba.

Veselé Vánoce a šťastný rok 2024.

Slavnostní předání šeku

Zaujalo Vás naše pracovní prostředí?

Přidejte se k nám!

Dát o sobě vědět

Zaujalo Vás naše pracovní prostředí?

Přidejte se k nám!

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním a uložením osobních údajů za účelem současného nebo budoucího kontaktu ohledně některé aktuálně či v budoucnu nabízené pracovní pozice. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.