Test-it-off na veletrhu Productronica 2023

Přijďte nás navštívit na letošní veletrh Productronica v Mnichově. Naše řešení Test-it-off pro automatizované off-the-line testování DPS si budete moci prohlédnout v pavilonu A1 (stánek 222 - Unites/Kinali) v termínu 14.-17.11.2023.

Test-it-off_infografika_CZ.jpg

Na veletrhu představíme novinky v podobě nejmodernějších technologií pro průmyslovou automatizaci a kontrolu kvality výrobků.

Nenechte si ujít ukázku zatím nepřekonaného řešení pro automatizovanou kontrolu desek plošných spojů, které zapojuje kolaborativního robota AUBO - Test-it-off fungujícího v souladu s principy a požadavky Průmyslu 4.0 a režimu "Dark Factory"!

Přijďte se osobně přesvědčit, jak efektivní může být off-the-line kontrola DPS pomocí řešení Test-it-off vyvíjeného ve spolupráci s předními českými výrobci desek plošných spojů a s brněnskou VUT.

Chceme návštěvníkům představit kompletní řešení pro oblast testování DPS. Rozhodli jsme se proto postavit společnou expozici s dodavatelem ICT/FCT testerů (společností Unites) a dodavatelem testovacích fixtur (společností MG Products). Společně jsme tak schopni pokrýt jakoukoliv potřebu v této oblasti - od integrace stávajících manuálních testovacích fixtur až po plně automatizovaná řešení pro nové projekty. Rozhodně se tedy vyplatí náš stánek navštívit a porovnat naše řešení s vaším stávajícím. A pokud stále nejste rozhodnutí, možná vás přesvědčí informace, že průměrná návratnost našich řešení je v tomto oboru 1,5 roku.

Aplikace Test-it-off na kontrolu desek plošných spojů

Kde nás na veletrhu najdete

Chcete zjistit, jak by šlo plně automatizovat i inspekci vašich výrobků?

Domluvit si schůzku

Chcete zjistit, jak by šlo plně automatizovat i inspekci vašich výrobků?

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním a uložením osobních údajů za účelem současného nebo budoucího kontaktu ohledně některé aktuálně či v budoucnu nabízené pracovní pozice. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.