Test-it-off na konferenci ROBOTY 2021

Konference ROBOTY 2021 je za námi. My na ní představili náš revoluční systém pro automatizaci inspekce kvality ve výrobě. Představili jsme Test-it-off!

V celé naší krásné zemi hlídá PES, veletrhy jsou zrušené, osobní setkávání je komplikované. O to více jsme se těšili na letošní konferenci ROBOTY 2021, jejíž pořadatelé si s přísnými opatřeními poradili a připravili pro nás skvělou akci. Letos sice kompletně online, ale i tak se zde objevilo spoustu novinek ze světa robotizace a automatizace. A víte co? Nakonec to mělo něco do sebe. K celému obsahu konference se tak dá neustále vracet a případně si doplnit mezery, které návštěvník nestihl "online".

ROBOTY2021_recnici_3_5.png

KINALI na konferenci prezentovalo naši novinku Test-it-off: Robotické testování výrobků. Je to náš společný produkt s brněnským FIT VUT a přináší revoluci do inspekce kvality výrobků. Test-it-off celý proces zásadně zjednodušuje a obohacuje o principy Průmyslu 4.0.  O tom, jestli je Test-it-off i pro Vás a co by vám automatizace v tomto směru přinesla, se můžete přesvědčit v záznamu přednášky našeho CEO Radka Štourače.

Online konference ROBOTY 2021 a naše přednáška na téma Test-it-off

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.