Naše firemní hodnoty

Proces tvoření hodnot byl v KINALI dlouhodobou záležitostí. Všechny týmy se k nim vyjádřily, a právě tato fáze trvala déle, protože dokonale definovat něco, co v sobě máme jako fluktuující pocit, je náročné.

KINALI týmy se spojily a z diskusí a konečného hlasování vyplynuly firemní hodnoty, které v KINALI považujeme za zásadní.

Máme rádi humor, nevyhýbáme se ironii a sarkasmu.

U nás se pro legraci opravdu nejde daleko, humor ulevuje od stresu a zlepšuje náladu. Přátelské špičkování je v týmech na denním pořádku. Prostředí je u nás neformální, netrváme na vykání, v jednání jsme si rovni. Nenajdeš u nás ani předepsaný dress code. Každý tým má svůj budget na neformální setkávání nebo na společné obědy.

hodnota 1 humor.png
jdeme s dobou.png

Jdeme s dobou.

Je jasné, že v každé IT firmě je možná až povinnost jít s dobou ohledně nových technologií nebo přístupů. Velmi nerozumné by bylo i bránit se inovacím.  Tato naše hodnota skrývá i seberozvoj, neustávající vzdělávání, v KINALI nechceme nechat lidi zakrnět. K podpoře tohoto slouží i osobní budget na seberozvoj ve výši 25 000 Kč ročně. Každý jednotlivec si za něj může pořídit to, co považuje za důležité ke svému rozvoji, ať už je to návštěva oborové konference nebo jazykové kurzy, kouč, psycholog, zkrátka vše, o čem je člověk přesvědčen, že by mu mohlo v práci pomoci.

Hledáme řešení, ne viníky.

Každý z nás přistupuje ke své práci s osobní zodpovědností. Pokud se ale něco někdy nepodaří, což se může stát každému, tak se takzvaně nenimráme v tom, kdo za co může, ale pomáháme si v nápravě.

hodnota 3 reseni.png
udrzitelny vyvoj hodnota 4.png

Udržitelný vývoj a engineering

KINALI vývojáři a testeři jsou opravdoví srdcaři a chtějí dělat víc než dobrou práci. To, na čem pracují jim musí dávat smysl a také chtějí, aby se v jejich práci dalo vyznat, aby byla čitelná a využitelná do budoucna. Chceme, aby produkty, které tvoříme, byly schopné existovat opravdu dlouho. Začíná to intenzivním sběrem požadavků, které nám umožňují ovlivnit širokou skupinu uživatelů. Pokrčuje to nadčasovým výběrem technologií, architekturou, pokrytím kódu automatizovanými testy a intenzitou těch manuálních. V průmyslovém prostředí se produkty vyvíjí na horizont 10 let a více. V oblasti HW a engineeringu se snažíme o chytrá, robustní a flexibilní řešení, která se zvládnout vyrovnat s různými přístupy používání (například automatizovaný režim fungování a v případech poruchy, kterou opravdu neradi vidíme, manuální režim obsluhy. Ano, i na toto naše řešení myslí.)

Vyvážený pracovní a osobní život

Home office, hybrid work jsou termíny, které se skloňují všude tam, kde to povaha práce umožňuje. U nás tyto možnosti také máme a vážíme si toho, že je můžeme využívat. Pokud v týmu funguje komunikace, funguje všechno a nezáleží na tom, jestli je to on-line nebo off-line. Není to ale jen o tomto, v KINALI pořádáme i akce pro děti zaměstnanců, v rámci KINALI existují i mimopracovní zcela dobrovolné aktivity, které nám umožňují se vidět mimo pracovní dobu a utužovat přátelské vztahy.

hodnota 5 HO.png

Zaujalo vás naše pracovní prostředí?

Přidejte se k nám!

Dát o sobě vědět

Zaujalo vás naše pracovní prostředí?

Přidejte se k nám!

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním a uložením osobních údajů za účelem současného nebo budoucího kontaktu ohledně některé aktuálně či v budoucnu nabízené pracovní pozice. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.

Máte dotaz?

Facebook LinkedIn Instagram Youtube

Nebo se podívejte na kompletní kontakty.